7 Comments

Mulțumesc pentru distribuire. O zi cu spor!

Expand full comment

Mulțumesc. Good job!

Expand full comment

Stați așa, dar ANPC nu s-a băbgat în așa ceva, că au talent remarcabil la săpat. Aici ar trebui, Facebook Ads Library https://bit.ly/3Ey8IPR

Expand full comment

Mă mai întreb și dacă ROMGAZ a acționat legal pe chestia asta? Revin. Am consultat secțiunea lor de comnicate de presă și nu au publicat nimic. A se vedea aici https://www.romgaz.ro/comunicate-de-presa

Expand full comment

Astfel de manipulări sunt grave. Adică vom avea de-a face, probabil și posibil cu Caritas-uri și scandaluri în stradă, iar față de aceste potențiale amenințări, Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică, CSAȚ, guvernul României, etc. nu fac nimic? Întodeauna se poate face mai mult, prin acțiune concertată, național și la nivel european.

Expand full comment

Din două, una. Ori DSA nu tratează subterfugiile prezentate de dvs. (cunoscute). Sau dacă le tratează, trebuie să existe o instituție în România care se ocupă de implementarea DSA în România. Dacă există nu cumva nu este întrotul adevărată afirmația asta? "În acest moment, singura soluție de protecție la scară largă este ca utilizatorii să fie informați despre acest tip de reclame și să nu le acceseze."

Expand full comment

Cred că pe cale individuală se poate ajunge, prin cercetare, la beneficiari, pentru că la capăt este un cont bancar și cineva care ridică banii (dacă se află în paradisuri politice, da, este problematic). Este vorba mai degrabă de o acțiune colectivă a celor afectați prin folosirea imaginii lor publice. Dar aceștia (mă refer la cei din România, exemplificați în articol) se complac (oricum nu ar fi direct implicați, ar folosi avocați).

Expand full comment