7 Comments

Super articol si foarte buna initiativa! Este nevoie de astfel de invstigatii si nu doar in perspectiva alegerilor de anul viitor.

Va recomand si site-ul sicap.ai pentru a vizualiza eventualele contracte cu statul ale unei firme. Poate si site-ul termene.ro (ori unul asemanator) pentru o scurta analiza financiara. Bineinteles, asta daca veti simtiti nevoia.

Expand full comment

Multumesc in mod special pt confirmarea atacului sponsorizat de pnl pt salvarea (!)siniştrilor care conduc.

O saptamana cu spor !

Expand full comment

Salutare, excelentă demistificarea ataculului la adresa Emiliei Șercan. Pentru că urmăresc și campaniile în Twitter, abordarea dvs. cred că face parte din ceea ce se numește OSINT sau open sources intelligence. Folosirea de surse deschise permite detectarea orginii unui mesaj, oricât s-ar ascunde cineva. Pe de altă parte, porcăreala asta, sper să dărâme social media așa cum o știm azi. Adică tot mai multă lume să iasă din buclele Facebook, Instagram (o iluzie?) pentru a se regăsi în formate organizate altfel. S-au făcut mulți bani din acestii medii sociale, dar a fost eroare să se creadă că adunarea diversităților online într-una singură va face lucrurile mai ușor de gestionat. Recomand abandonarea Facebook, Instagram. Etc. În orice caz, reducerea drastică a consumului de Facebook. A devenit un spațiu nefrecventabil, adictiv, etc.

Expand full comment

Și io vreau să tare mulțumesc că există oameni care se ridică în fața bulangiilor care cred ei că ne conduc.

Și, vreau să contribui cu o cafea la munca titanică oe care o faceți.

Cum putem să vă trimitem 10 lei ?

Spor ❤️

Expand full comment

Felicitări!

Aș vrea să vă rog dacă se poate verifica știrea apărută inițial pe WA având originea aici: https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/

Mulțumesc.

Expand full comment

Mulțumesc!

Expand full comment

Mulțumesc pentru distribuire. O zi cu spor.

Expand full comment